« Triviala val stjäl tid - vägra välja i onödan! | Main | Bi(m) Bam Bi(m) Bam - klockorna klämtar - bim bam bim bam... »

Comments

Anders Nysteöm

Märkligt, tryckfels-nisse? Kreativ matematik? Önsketänkande?
Länk;
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=836647

Anders Nilsson

Fredrik Söderling läser texter som en viss underjordisk potentat läser Bibeln. Uppgiften är en förvrängning av KUR:s rapport ¨68 milj. till kulturen¨ (se:www.kulturradet.se/templates/KR_Page.aspx?id=4112&epslanguage=SV.)
I själva verket är de privata finansiärerna bakom 47 milj. du och jag, dvs.de svenska hushållen. Den privata sponsringen emmellertid ¨står för en mycket liten del av kulturens finansiering¨. Så var det med det - en nyliberal tidningsanka!

Rikard Hoogland

Dessutom är de privata finansiärarernas största kultursatsning att de har köpt platt-tv. Statistik kan se olika ut, beroende på vad man tar in i materialet.

Elisabet Widlund

Underbara inlägg i debatten! Nummer.se ger en bättre underbyggd fakta än DN på http://nummer.se/templates/News____7223.aspx

Elisabet Widlund

Det är ju f.ö. just nu inte näringslivet som satsar stort på kulturen, utan politikerna som satsar stort på att näringslivet ska satsa på kulturen. Appropå rubriken i DN.

The comments to this entry are closed.