« Apropå en kommentar - kränkt eller förljugen ... genusfråga ? | Main | Kulturstöd för kritisk journalistik? »

Comments

Daniel Nylin Nilsson

"det surrar för mycket av ekonomisk brottslighet kring Pirate Bay för min enkla smak."

Vad menar du här? Är det själva nedladdningen eller något annat? jag bor inte i Sverige och har inte följt Pirate bay rättegången på nära håll.

Tack för en fin blogg!

Johan

"Jag tror inte jag följer hans exempel - det surrar för mycket av ekonomisk brottslighet kring Pirate Bay för min enkla smak."

Piratpartiet och Pirate Bay är två helt skilda organisationer och där Pirate Bay försöker åstadkomma förändring med "civil olydnad" och motstånd går PP den politiska vägen och ämnar förändra politiken inifrån. Alltför länge har stora bolags pengaintressen fått styra svensk och europeisk politik i frågor som är alltför viktiga att lämnas åt särintressen.

Tack för intressant läsning ändå.

Daniel Nylin Nilsson

Pirate Bay of Piratepartiet är naturligtvis två olika organisationer. Men visst hänger de ihop lika mycket som Sinn Fein och IRA?

Fredrik Larsson


Nope TPB och PP är inte IRA och Sinn Fein.

TBP är helt opolitiskt och har ingen politisk åsikt. Det är tom. så att en av grabbarna är övertygad miljöpartist. Piratbyrån däremot har samband med piratpartiet och är den "aktiva" delen av Piratrörelsen.

Mvh
Fredrik Larsson

Nypirat

Inte bara "övertygad miljöpartist", han är dessutom medlem i Miljöpartiet om jag inte minns fel.

I övrigt har jag inget att tilläga då Johan och Fredrik redan förklarat hur det är.

Gagliano

@Nypirat "Pirate Bay försöker åstadkomma förändring med 'civil olydnad' och motstånd" och "TBP är helt opolitiskt och har ingen politisk åsikt" är knappast förenliga satser.

The comments to this entry are closed.